Vuoden 2008 toinen koulupäivä. Vain 4 h koulua - englantia ja uskontoa. Easy, isn't it?

--**--

Esitelläänpä tässä nyt vaikka se pikkupahis, joka yleisesti tottelee nimeä Vilma. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tuo pätee myös tässäkin tapauksessa. Lempinimiä on myös kuultu välillä Rui - Mupsi, ja sille välille mahtuu monenmonta nimeä. Rotu on cava eli cavalier eli cavalier kingcharlesinspanieli, ja laji on yllättävästi koira.

Ruokaelämään mahtuu paljon nirsoilua, ahmintaa ja kuolaamista. Papanat eivät aina oikein maistuisi, mutta kalkkunaleikkeet katoavat kitusiin nanosekunnissa. Lenkillä vedetään tai kävellään nätisti, haukutaan lintuja, autoja, koiria, vähän mitä sattuu ja nyt talvisin usein myös syödään lunta maasta. Putket ovat tämän koiran yksi intohimo, Ikean ryömintäputkesta se juoskentelee läpi innoissaan.

Ja minä, se, joka retuuttaa tuota koiraa lenkillä Rekolan ja Korson lähimailla. Täytän heinäkuussa -08 15 vuotta ja menen helmikuussa viikolla 8 rippileirille. Harrastan pääasiassa piirtelyä, ratsastusta, vaolkuvausta ja koiran kanssa sekoilua.

Ratsastuskoululta löytyy keskiviikkoisin rakas hoitoponi, jota olen nyt hoitanut puolisen vuotta. Keskiviikkoisin on myös vakiotuntini.